BURDUR / MERKEZ - Şehit Akif Altay Ortaokulu

Dilimizin Zenginlikleri

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında hazırlanan Dede Korkut Hikayeleri Panosu öğrencileimizin ilgisini çekti.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan sözlk tasarım yarışmasında okulumuzda yapılan değerlendirmede dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan "İlin en iyi cümlesi" afiş yarışmasında okulumuzda yapılan değerlendirmede dereceye giren öğrencilerimiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Yunus Emre Sözlüğü çalışmaları yapılmıştır.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında sınıf ve okul panosu çalışmaları yapıldı. Eş anlamlı sözcüklerin yer aldığı panolarda öğrencilerimizin katkılarıyla güzel çalışmlar ortaya konuldu.

Kas

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamın Türkçe derslerinde, 20-24 Kasım tarihleri arasında "Bilen Oturur" Etkinliği yapıldı.